Spring til indhold

Udendørs skunkfrø skal være mug resistente og hårdføre

Det er vigtigt at de udendørs skunkfrø man køber, er modstandsdygtige til det klima og de vejrforhold, som er på det sted, hvor man vil plante sine udendørs skunkfrø. Se mere om hvilke kvaliteter udendørs skunkfrø skal have, for at kunne klare sig udendørs.

Det gælder om at få udendørs skunkfrø som er mug resistente, og som samtidig er hårdføre nok til, at de kan modstå det klima og de vejrforhold, som eksisterer hvor de udendørs skunkfrø skal plantes. På den måde er man nemlig bedst sikret, at ens udendørs skunkfrø ikke tager skade under plantning, vækst og blomstring.

Derfor er det også meget vigtigt at se på egenskaberne i de udendørs skunkfrø, som man overvejer at købe, og at sammenholde dem med klimaet og vejrforholdene på det sted, hvor man har tænkt sig at plante sine udendørs skunkfrø.

Det er dog meget vigtigt at man sikrer sig, at man overhodler gældende lovgivning. Det er nemlig mange steder ulovligt at plante udendørs skunkfrø, herunder i Danmark, og man skal derfor finde et sted i udlandet, hvor man har lov og tilladelse til at plante udendørs skunkfrø, hvis man gerne vil plante sine udendørs skunkfrø.