Spring til indhold

Det kan du med fordel bruge en stofble til

Der er flere måder hvorpå man kan bruge en stofble, når det kommer til at gøre rent efter sin baby. Der er nemlig mange tidspunkter i løbet af dagen hvor en baby vil ‘grisse’ og svine meget, og her er en stofble meget velegnet, da den sikrer en nem og hurtig rengøring.

 

Det er derfor særligt omkring måltider og amning, at en stofble er meget velegnet, samt ved de mange bleskift i løbet af dagen. En stofble kan på disse tidspunkter være et ekstra underlag, der vil beskytte mod at babyen ‘grisser’ alt for meget, og som gør det nemmere at gøre rent efter griseriet.

 

Har man aldrig før prøvet at skifte ble på en regelmæssig basis, så bliver man helt sikkert overrasket over, hvor mange uheld der sker under bleskiftet. Derfor er det smart med en stofble, som kan samle alle uheldene op, inden det flyder ud over det hele.

 

På samme måde gælder det ved måltider og amning, og hvor en baby ofte har brug for at bøvse, og hvor der ofte også gylpes. Her vil en stofble samlet gylp og andet op, så det ikke flyder ud på møbler, tøj og andet. En stofble er altså meget fordelagtig ved både bleskift og i forbindelse med måltider.

 

Der er også mange andre tidspunkter i løbet af dagen, hvor en stofble vil være meget brugbar. En stofble er dermed et næsten uundværligt redskab, når det kommer til at have en lille baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *