Spring til indhold

Typer af bluser

  • af

Der findes mange forskellige typer af bluser, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken bluse du skal gå efter. Derfor ser vi i det følgende nærmere på nogle vigtigt forhold, hvad angår det at finde den helt rigtige bluse. Brug denne viden til din fordel når du selv skal på markedet, og skal købe bluser til dig selv eller andre. Det er særligt omkring størrelsen, samt på det grafiske og æstetiske element, som vi ser nærmere på i det følgende.

Plus Size bluser

Bluserne vil give dig mere pusterum, hvis du bærer en størrelse 12 eller større. De giver personer i store størrelser et sofistikeret udseende og en god pasform.

Petite bluser

Petite bluser passer godt til personer, der er kortere. En kortærmet lille bluse vil passe perfekt til dig, hvis din krop er kortere end gennemsnittet. Petite bluser er designet til at sidde og omfavne kroppen på alle de rigtige områder. Der findes mange forskellige farver og størrelser til små bluser.

Bluser med tryk

Der er adskillige mønstre tilgængelige til trykte bluser, herunder prikkede, blomstermotiver, polka, grafiske og stribede designs. Du kan også vælge bluser der viser dyreprint, som er moderne og stilfulde. Folk kan vælge smukke print, hvis de ønsker at opnå klassisk og konventionel æstetik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *